Saturday 13th July


8:30 - 9:00

Introduction and Sponsor Welcome

9:00 - 9:45
+ 15 mins Q/A

Vet Vault Lessons

Hubert Hiemstra

10:00 - 10:45
+ 15 mins Q/A

Clarity

Gerardo Poli

11:00 - 11:45
+ 15 mins Q/A

Social style

Hubert Hiemstra

12:00 - 12:30

Bonus session

Gerardo Poli / Hubert Hiemstra / Alex Hynes

12:30 - 13:00

Lunch

13:00 - 13:45
+ 15 mins Q/A

Resilience

Nadine Hamilton

14:00 - 14:45
+ 15 mins Q/A

Failure and Imposter syndrome

Brooke Schampers

15:00 - 15:45
+ 15 mins Q/A

Impact and influence

Sarah Pallett

16:00 - 16:45
+ 15 mins Q/A

Instagram

Brooke Schampers

17:00

Bonus: Public ridicule, how to handle feedback and unsupportive comments

Sunday 14th July

8:30 - 9:00

Recap and Welcome Back

9:00 - 9:45
+ 15 mins Q/A

Confidence

Anthony Laye

10:00 - 10:45
+ 15 mins Q/A

Self-Awareness

Shibley Mustapha

11:00 - 11:45
+ 15 mins Q/A

Wealth and Value

Shibley Mustapha

12:00 - 12:30

Bonus session:
Time management

Gerardo Poli / Shibley Mustapha / Alex Hynes

12:30 - 13:00

Lunch

13:00 - 13:45
+ 15 mins Q/A

Building client connections

Alex Hynes

14:00 - 14:45
+ 15 mins Q/A

Habits

Alex Hynes

15:00 - 15:45
+ 15 mins Q/A

System Overhaul

Gerardo Poli

16:00 - 16:45
+ 15 mins Q/A

Wrap up

Gerardo Poli